Kytarový orchestr ZUŠ Jeseník

Ulice 28. října 873, 79001 Jeseník, www.ko.jesenik.com


 


Adam Pírek

 

 Hudební nástroj: kytara

Nástup: 2018

Adam - to je prostě živel. Hraje pořád a vůbec se s tím nemaže. Hraje cokoliv, kdekoliv až všem okolo z toho brní hlava. V orchestru si rád zahraje i na baskytaru. Hrál i v kytarovém kvartetu. Jeho nejoblíbenější skladba je  Lets Take The Flip Side. Chce ji hrát na každé zkoušce. Když je s námi Adam, tak se prostě hraje Lets Take, to je jasné. Všichni to vědí a tečka.  

  

 

 

   

  


Václav Ctibůrek

Hudební nástroj: kytara

Nástup: 2018

Usměvavý, ale taky často zasněný kytarista. Co patří k jeho zálibám? Nevíme a musíme postupně zjistit. Snad nám to Václav řekne. Víme, že na kytaru chodil k p. uč. Carmen Langerové a nyní je ve třídě p. uč Václava Dvořáka. 

 

 

 

 

 


Michal Lichtenberg

Hudební nástroj: kytara

Nástup: 2019

Michal je vždy usměvavý a v dobré náladě. Chodil do třídy p. učitelky Klaudie Dvořákové a kytara ho baví. Jeho kamarád Lukáš s kytarou skončil, ale Michala to nerozhází. Hraje dál a myslím, že ještě neřekl poslední slovo - řečeno hudebně: nezahrál poslední notu.  

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Marek Zatloukal

Hudební nástroj: kytara

Nástup: 2020

Marek je žákem p.uč. Mgr. Jana Mroska, se kterým si dobře rozumí. V Kytarovém orchestru hraje čtvrtou kytaru. Je to dobrý sportovec a sporty ho baví, zvláště florbal. 

 

...............................................................................................................................................................................................................................................

Jakub Gorol

Hudební nástroj: kytara

Nástup: 2019

 

 Nenápadný a trochu stydlivý Kuba se v orchestru pěkně rozehrává. Má  tady spoustu kamarádů ze školy. Také je skautem. Kytarové základy získává u p.uč. Mgr. Jana Mroska. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vít Dvořák

Hudební nástroj: kytara

Nástup: 2019

 

Vítek je kytarista, kterému hra ve čtvrté kytaře dobře prospívá. V basových tónech se orientuje a myslím, že ho orchestr i celkem baví. Mimo kytary chodí do skautu, rád si zahraje fotbal nebo florbal. Miluje stolní hry a rád čte dobrodružné knížky, k nimž rozhodně nepatří matematika nebo škola hry na kytaru.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Filip Kekely

Hudební nástroj: kytara

Nástup: 2020

Filip hrál nejdříve první kytaru ale pak se zjistilo, že má ve čtvrté kytaře kamaráda Vaška a orchestr potřeboval do čtvrté kytary posilu. Tak se velmi rád přestěhoval na druhé orchestrální křídlo.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dan Urbánek

Hudební nástroj: kytara

Nástup: 2020

Dan si rád povídá, někdy tak trochu se sebou, někdy s námi ostatními. Nechybí mu ale radost ze života a se správně zahraných tónů. Na kytaru hraje ve třídě pana učitele Mgr. Jana Mroska. 

 

 

Matěj Petřkovský

Hudební nástroj: kytara

Nástup: 2021

Matěj je mladším bratrancem Vaška, se kterým spolu hrají ve čtvrté kytaře. Na hodiny kytary chodí k p. uč. Barboře Uhlířové. 

 

 

 

 

 

 

Podporují nás

naše domovská ZUŠ

 

naše fotografka

 

 

náš tvůrce stránek

 

 

 

Město Jeseník

Zemědělské družstvo Jeseník

MUDr. Novotný

Stavitelství Knotek

Květinka Iris

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies