Kytarový orchestr ZUŠ Jeseník

Ulice 28. října 873, 79001 Jeseník, www.ko.jesenik.com


  


Tereza Štramová

Hudební nástroj: flétna

Nástup: 2010

Terka začínala v ZUŠ u Dany Macečkové, po čase přešla k Václavu Dvořákovi. Její doménou je příčná flétna, ale působení v orchestru ji inspirovalo k tomu, že se naučila hrát hrát také na kytaru. Vzhledem k tomu, že ji hraní na flétnu opravdu baví, tak se rozhodla, že se jí bude věnovat více a vystudovala konzervatoř v Ostravě. Kromě orchestru působila také dříve v Kytarovém kvartetu, se kterým navštívila mnohá místa, například slovenské Bojnice. Co se týče hudby v zásadě nepohrdne žádným hudebním stylem, ale nejvíce jí sedí rock. Ve volném čase se kromě hudby věnuje kreslení, psaní a sledování seriálů. S oblibou také jen tak lenoší doma v posteli. 

 

 

   


 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Karolína Jandová

Hudební nástroj: flétna

Nástup: 2020

Karolínka a flétny - to jde dohromady. V rodině má ke hraní supr podmínky. Flétny tam mají tradici. Hraje na zobcové i příčné flétny a střídá je podle potřeby.  

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Agáta Bankóová

Hudební nástroj: flétna

Nástup: 2020

Agáta se k nám dostala tak trochu náhodou. Máme takové náhody rádi. Přivedla ji její sestra, která u nás hraje už hezkých pár let. Afgáta je totiž žákyní ZUŠ Vidnava. Ale to myslím vůbec nevadí. S orchestrem hraje moc ráda jak na příčnou, tak i na zobcové flétny. Agátka má ráda děti a proto jejím přáním je být učitelkou v mateřské školce. 

 

Podporují nás

naše domovská ZUŠ

 

naše fotografka

 

 

náš tvůrce stránek

 

 

 

Město Jeseník

Zemědělské družstvo Jeseník

MUDr. Novotný

Stavitelství Knotek

Květinka Iris

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies